Woonlastenverzekering

‘Ik ben verzekerd van onbezorgd woongenot’

Blijven wonen, ook als het tegenzit

Gaat u een huis kopen? Of heeft u al een eigen huis? Dan is het belangrijk dat u financieel goed beschermd bent tegen onverwachte situaties zoals een langdurige ziekte, een ongeval of het kwijtraken van uw werk.

In deze situaties kunnen uw inkomsten aanzienlijk dalen. Kunt u in zo’n geval uw woonlasten nog wel betalen? En als dat het geval is, houdt u voldoende over om prettig te leven?

Met de Callas Woonlastenverzekering hoeft u zich geen zorgen te maken over het betalen van de woonlasten. Die kunt u gewoon blijven betalen.

 

De beste Woonlastenverzekering

  • Een unieke dekking van een UWV-onafhankelijke
    uitkering van 12 maanden bij werkloosheid.
  • Optioneel een dekking werkloosheid 
    van 24 maanden.
  • Geïndexeerde uitkering  
    bij arbeidsongeschiktheid mogelijk.
  • Gangbaar, passend of beroepsdekking

 

 

callas-woonlasten-22

No. 1 Woonlastenverzekering van Nederland

De Consumentenbond heeft de Callas Woonlastenverzekering 3x op rij uitgeroepen tot de beste woonlastenverzekering met de laagste premie. De volgende vergelijkende test wordt verwacht in 2017. Download de onderzoeksresultaten.

Lid van de Consumentenbond? Ga naar de publicatie van het onderzoek.

Ruime dekking

De Callas Woonlastenverzekering heeft de beste voorwaarden.  Bij lichamelijke of psychische klachten die de beroepsuitoefening helemaal of deels verhinderen, wordt afhankelijk van de gekozen eigen risicotermijn altijd een maandbedrag uitgekeerd op basis van beroepsarbeid. Vanaf het derde jaar kan er gekozen worden voor gangbare-, passende- of beroepsarbeid. Klik hier voor een uitgebreide uitleg over de criteria gangbare-, passende- en beroepsarbeid.

 

Heldere voorwaarden

De voorwaarden zijn voor iedereen begrijpelijk. De verzekerde weet precies waar hij aan toe is en wat hij kan verwachten. Dus geen nare verrassingen als er een beroep op de verzekering wordt gedaan. Zekerheid staat voorop. Klik hier voor de voorwaarden.

Scherpe premie

De Callas Woonlastenverzekering heeft een zeer scherpe en in de meeste gevallen zelfs de laagste premie. Dit is onomstotelijk bewezen in meerdere  onderzoeken, onder andere van de Consumentenbond.

De Woonlastenverzekering in detail.

Een financieel adviseur neemt graag de tijd om u uitgebreid te informeren. Zoek een adviseur bij u in de buurt en laat u goed adviseren.

callas-woonlasten-32

 

OVERLIJDENSRISICOVERZEKERING

Een van de beste overlijdensrisico-
verzekeringen op de markt met een zeer ruime dekking, gunstige voorwaarden en scherpe tarieven.

Lees meer

WOONLASTENVERZEKERING

Niet voor niks uitgeroepen tot beste woonlastenverzekering op de markt. De Consumentenbond beoordeelde o.a. de dekking, premie, voorwaarden en gaf hem de nr. 1 positie.
Lees meer
Callas Nederland B.V.

Prof. J.H. Bavincklaan 2
1183 AT Amstelveen

Postbus 75916
1070 AX Amsterdam

 

AFM 12015564
KvK 34180390

©2017 Callas Nederland BV
te Amstelveen

Contact

Tel: 020-426 60 00

Contact account manager