Callas Credit Life Woonlastenverzekering

vernieuwd-r
vernieuwd-r

Callas Credit Life Woonlastenverzekering

Kenmerken

 • Beste Woonlastenverzekering van Nederland
 • Heldere voorwaarden
 • Scherpe premie
 • Elke oorzaak van de arbeidsongeschiktheid gedekt

Blijven wonen, ook als het tegenzit

Gaat u een huis kopen? Of heeft u al een eigen huis? Dan is het belangrijk dat u financieel goed beschermd bent tegen onverwachte situaties zoals een langdurige ziekte, een ongeval of het kwijtraken van uw werk.

In deze situaties kunnen uw inkomsten aanzienlijk dalen. Kunt u in zo’n geval uw woonlasten nog wel betalen? En als dat het geval is, houdt u voldoende over om prettig te leven?

Met de Callas Credit Life Woonlastenverzekering hoeft u geen zorgen te maken over het betalen van de woonlasten. Die kunt u gewoon blijven betalen.

Je voordelen met de Callas Credit Life Woonlastenverzekering

1. Beste Woonlastenverzekering van Nederland

De Consumentenbond heeft de Callas Woonlastenverzekering 3x op rij uitgeroepen tot de beste woonlastenverzekering met de laagste premie.

Bekijk hier de Consumentenbond onderzoeksresultaten.

Lid van de Consumentenbond? Ga naar de publicatie van het onderzoek.

 

2. Ruime dekking

Met de Callas Credit Life Woonlastenverzekering profiteert u van de beste voorwaarden. Bij lichamelijke of psychische klachten die de beroepsuitoefening helemaal of deels verhinderen, wordt afhankelijk van de gekozen eigen risicotermijn altijd een maandbedrag uitgekeerd op basis van beroepsarbeid. Vanaf het derde jaar kan er gekozen worden voor gangbare-, passende- of beroepsarbeid.

Klik hier voor een uitgebreide uitleg over de criteria gangbare-, passende- en beroepsarbeid.

 

3. Heldere voorwaarden

De voorwaarden zijn voor iedereen begrijpelijk. U weet precies waar u aan toe bent en wat u als verzekerde kan verwachten. Dus geen nare verrassingen als er een beroep op de verzekering wordt gedaan. Zekerheid staat voorop.

Bekijk hier voor de voorwaarden.

 

4. Scherpe premie

De Callas Credit Life Woonlastenverzekering heeft een zeer scherpe en in de meeste gevallen zelfs de laagste premie. Dit is onomstotelijk bewezen in meerdere onderzoeken, onder andere van de Consumentenbond.

Bereken zelf uw premie.

Laat u goed adviseren over de woonlastenverzekering

Een financieel adviseur neemt graag de tijd om u uitgebreid te informeren over de woonlastenverzekering. Neem contact op met een adviseur bij u in de buurt en laat u goed adviseren.

Bereken de premie

De Callas Credit Life Woonlastenverzekering beschermt u al voor enkele euro’s per maand tegen de gevolgen van arbeidsongeschiktheid en/of werkloosheid. Neem nu enkele minuten de tijd om de premie voor uw situatie te berekenen.Downloads

Hieronder vindt u alle documenten van de Callas Credit Life Woonlastenverzekering die u kunt downloaden.

Informatieblad Woonlastenverzekering
Verzekeringsvoorwaarden Woonlastenverzekering
Onderzoek Consumentenbond Woonlastenverzekeringen
Informatie Gangbare-, passende- en beroepsarbeid
Verzekeringskaart Woonlastenverzekering

Advies op maat

Wilt u uw inkomen optimaal beschermen met de Callas Credit Life Woonlastenverzekering? Laat u goed adviseren wat voor u de best passende oplossing is.

De financiële producten van Callas Credit Life zijn uitsluitend verkrijgbaar via professionele financieel adviseurs. Deze zijn door heel Nederland gevestigd. Grote kans dus dat ook u eigen hypotheek of financieel adviseur onze producten aanbiedt.

Is dat niet het geval of heeft u nog geen adviseur, dan brengen we u graag in contact met een adviseur bij u in de buurt. Vul hieronder het formulier in en een adviseur neemt spoedig contact met u op.

  Naam *

  Adres *

  Postcode *

  Woonplaats *

  E-mail *

  Telefoonnummer *

  Ik wil advies over *

  Aanvullende informatie

  Callas Credit Life Woonlastenverzekering.

  De Callas Credit Life Woonlastenverzekering heeft een zeer scherpe en in de meeste gevallen zelfs de laagste premie.

  Bescherm uw inkomen tegen de gevolgen van arbeidsongeschiktheid

  Laat u goed adviseren over het beschermen van uw inkomen tegen ongewenste inkomensrisico’s.