Privacy Statement

Callas respecteert de privacy van alle gebruikers van haar sites en is bij Autoriteit Persoonsgegevens (AP) aangemeld voor de verwerking van gegevens in het kader van de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Callas draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk en zorgvuldig wordt behandeld. Door de website te gebruiken en jouw persoonsgegevens op te geven op de website ga je er mee akkoord dat Callas je gegevens overeenkomstig dit Privacy en Cookie Beleid gebruikt.


Persoonsgegevens

Callas legt je gegevens vast voor de uitvoering van je opdracht. Je gegevens kunnen door Callas worden gebruikt om je te informeren over relevante producten en diensten van Callas. Indien je hier bezwaar tegen hebt of je gegevens wilt corrigeren of opvragen, kun je contact met ons opnemen via  . Callas verstrekt je gegevens niet aan derden zonder jouw uitdrukkelijke voorafgaande toestemming tenzij wij daartoe verplicht zijn op basis van de wet of een rechterlijke uitspraak. Deelnemers aan blogs en fora geven door registratie, indien van toepassing, toestemming voor de registratie van hun gegevens en geven toestemming voor publicatie op het internet van de door hen geleverde bijdrage.


Verwerking van gegevens

Wanneer je je registreert op een website van Callas, bijvoorbeeld voor tools te kunnen downloaden of aanmelding webinar of wanneer je informatie aanvraagt, verstrek je persoonsgegevens aan Callas zoals je naam, zakelijk adres, e-mailadres, telefoonnummer, mobiele telefoonnummer en informatie over de diensten die je graag wenst te ontvangen. Daarnaast kunnen wij je tijdens je registratie ook vragen andere informatie te verstrekken, zoals functietitel, branche, bedrijfsomvang en bedrijfsnaam. De persoonsgegevens worden verzameld en verwerkt in een gegevensbestand, dat beschikbaar is voor Callas om specifieke informatie toe te sturen en/of nieuwsbrieven. Ook kunnen je gegevens worden geanalyseerd om de informatie zo veel mogelijk op je interesse af te stemmen.

Als je meer wilt weten over de persoonsgegevens die wij verwerken, kun je contact met ons opnemen via .


Cookiebeleid

Callas gebruikt cookies om deze website te verbeteren. Bij het bezoeken van deze website, kunnen we cookies gebruiken om anonieme informatie te verzamelen. Deze cookies bevatten nooit persoonlijke informatie, zoals je naam of e-mailadres.

We willen jouw privacy waarborgen en tegelijkertijd de gebruiksvriendelijkheid deze website verbeteren. Hieronder lees je wat cookies zijn en welke cookies we gebruiken.

Wat zijn cookies?

Cookies zijn kleine tekstbestandjes. Bij het bezoeken van een website, worden deze in de map Tijdelijke Internetbestanden op je computer opgeslagen. Je browser controleert bij het bezoeken van websites of deze bestanden er staan en wat jouw gewenste instellingen zijn. Een website kan daardoor jouw voorkeuren toepassen op de site.

Cookies geven ons inzicht in hoe je onze website gebruikt. Zo kunnen we pagina’s verbeteren zodat ze voor jou relevanter worden en je beter kunt vinden wat je zoekt. Cookies worden ook voor onze marketingdoeleinden gebruikt.

Cookies zijn niet schadelijk voor je computer.

Er wordt onderscheid gemaakt in verschillende typen cookies.


Functionele cookies

Onze website gebruikt cookies die ervoor zorgen dat de site naar behoren functioneert.

  1. Onthouden van ingevulde informatie in (contact) formulieren of bij het bestellen,
  2. Voorkeuren zoals taal en locatie opslaan,
  3. Gewenste instellingen voor videoweergave, zoals buffergrootte en schermresolutie,
  4. Opslaan van inloggegevens zodat je die niet elke keer opnieuw hoeft in te voeren.


Website gebruik cookies

Om te bepalen welke onderdelen van de website het meest interessant zijn voor onze bezoekers, worden cookies gebruikt. Deze meten hoeveel mensen de pagina’s bezoeken. Zo zien we welke informatie belangrijk voor je is en kunnen we deze verbeteren. Hiervoor gebruiken we cookies van Google Analytics.

Wij gebruiken cookies voor:

  1. Het bijhouden van het aantal bezoekers op pagina’s van onze website,
  2. Het bijhouden van de tijdsduur die bezoekers doorbrengen op onze website,
  3. Het bepalen van de volgorde waarin bezoekers pagina’s van onze website bezoeken,
  4. Het verbeteren van de website.

 

Social media cookies

De artikelen en video’s die je op onze website bekijkt, kan je delen via social media. Voor de functionaliteit van de deel-optie worden cookies geplaatst door Facebook, Twitter, LinkedIn en Google.

 

Gedragsafhankelijke inhoud cookies

Ons doel is om bezoekers van onze website te voorzien van informatie die zo relevant mogelijk is voor hem of haar. Daarom proberen wij onze site zoveel mogelijk aan iedere bezoeker aan te passen. Dit doen we niet alleen via de inhoud van onze website, maar ook via advertenties en aanbiedingen die worden getoond.

Om deze aanpassingen te kunnen maken, proberen wij op basis van onze websites die jij bezoekt op internet een beeld te krijgen van uw vermoedelijke interesses zonder een naar een persoon herleidbaar profiel op te bouwen. Op basis van deze interesses, passen wij dan de inhoud op onze website aan voor verschillende groepen klanten. Zo kun je bijvoorbeeld op basis van surfgedrag opgenomen worden in een bepaalde categorie, zoals ‘mannen in de leeftijdscategorie 30 tot 45 jaar, getrouwd en kinderen met een interesse in voetbal’. Deze groep kan andere content te zien krijgen dan het segment ‘vrouw, leeftijdscategorie 20 tot 30 jaar, ongetrouwd en interesse in reizen’.

Deze cookies maken het mogelijk dat de website jouw bezoek registreert om hiermee een inschatting te maken van je interesses.

 

Overige / onvoorziene cookies

Door de manier waarop internet en websites werken, kan het zijn dat wij niet altijd inzicht hebben in de cookies die via onze website door derde partijen worden geplaatst. Dit is met name het geval als onze webpagina’s zogenaamde embedded elementen bevatten; dit zijn teksten, documenten, plaatjes of filmpjes die bij een andere partij opgeslagen zijn, maar die op, in of via onze website getoond worden.

Mocht je op deze website cookies tegenkomen die in deze categorie vallen en die we hierboven niet genoemd hebben, laat het ons dan weten. Je kunt ook rechtstreeks contact opnemen met de betreffende partij om te vragen welke cookies ze plaatsten, wat de reden daarvoor is, wat de levensduur van de cookie is en op welke manier ze jouw privacy waarborgen.

 

Verwijderen en weigeren van cookies

Als je niet wilt dat websites op jouw computer cookies plaatsen, pas dan je browserinstellingen aan zodat je een waarschuwing krijgt voordat er cookies worden geplaatst. Ook kan je de instellingen aanpassen zodat jouw browser alle cookies of alleen de cookies van derde partijen weigert. Ook kan je jouw cookies die al zijn geplaatst verwijderen. Let erop dat je de instellingen apart voor elke browser en computer die je gebruikt moet aanpassen.

Ben je er van bewust dat als je geen cookies van onze website toestaat, wij niet meer kunnen garanderen dat onze website volledig functioneert. Het kan zijn dat enkele functies van de site verloren gaan of dat je bepaalde onderdelen niet meer kunt zien.

Hoe je deze instellingen kunt veranderen, verschilt per browser (Internet Explorer, Edge, Firefox, Chrome, Safari, Opera, Mozilla, etc.). Raadpleeg indien nodig de helpfunctie van de browser. Wil je cookies van specifieke partijen uitzetten, dan kan dat via www.youronlinechoices.eu.

 

Wijziging van dit Privacy en Cookie beleid

Callas behoudt zich het recht voor om dit Privacy en Cookie beleid te wijzigen. Wij raden je aan deze pagina daarom geregeld te raadplegen zodat je altijd van de laatste geldende versie op de hoogte bent

Deze verklaring is voor het laatst gewijzigd op 15 juni 2017.

Callas Nederland B.V.

Prof. J.H. Bavincklaan 2
1183 AT Amstelveen

Postbus 75916
1070 AX Amsterdam

 

AFM 12015564
KvK 34180390

©2017 Callas Nederland BV
te Amstelveen

Contact

Tel: 020-426 60 00

Contact account manager