Overlijdensrisicoverzekering

Premieberekening

 

Hoeveel financiële zekerheid geeft u uw nabestaanden?

De Callas Overlijdensrisicoverzekering beschermt nabestaanden al vanaf enkele euro’s per maand tegen de financiële gevolgen van overlijden van uzelf en/of uw partner. Maak nu de berekening en binnen een paar minuten weet u hoeveel de premie is. Kiest u voor deze overlijdensrisicoverzekering dan wordt er na het overlijden van de verzekerde het ‘verzekerde bedrag’ uitgekeerd aan de nabestaande(n).

 

Regel nu financiële zekerheid voor nabestaanden

Zoek een adviseur bij u in de buurt voor een goed advies en bescherm uzelf en/of uw nabestaanden tegen ongewenste inkomensrisico’s.

 

  


“Mijn man en ik hebben drie kindjes en een forse hypotheek. Wat gebeurt er financieel als ik overlijd, dacht ik, een ongeluk kan zomaar gebeuren. Onze financieel adviseur rekende het voor: dan moet het huis in de verkoop, restschuld, niet genoeg inkomen voor een huurhuis en nog meer ellende.  Wij hebben ons direct verzekerd voor een uitkering van € 150.000. Kost ons maandelijks slechts € 15,96. Die verantwoording moesten wij gewoon nemen.”

 

callas-overlij-Prem-quote1 “

OVERLIJDENSRISICOVERZEKERING

Een van de beste overlijdensrisico-
verzekeringen op de markt met een zeer ruime dekking, gunstige voorwaarden en scherpe tarieven.

Lees meer

WOONLASTENVERZEKERING

Niet voor niks uitgeroepen tot beste woonlastenverzekering op de markt. De Consumentenbond beoordeelde o.a. de dekking, premie, voorwaarden en gaf hem de nr. 1 positie.
Lees meer
Callas Nederland B.V.

Prof. J.H. Bavincklaan 2
1183 AT Amstelveen

Postbus 75916
1070 AX Amsterdam

 

AFM 12015564
KvK 34180390

©2017 Callas Nederland BV
te Amstelveen

Contact

Tel: 020-426 60 00

Contact account manager