Overlijdensrisicoverzekering

‘Hun leven gaat door als ik er niet meer bij ben.’

Callas Overlijdensrisicoverzekering. Eén van de beste in Nederland

Met het aangaan van een Overlijdensrisicoverzekering wordt er na het overlijden van de verzekerde een gegarandeerd bedrag uitgekeerd aan de nabestaande(n). Daarmee zijn zij financieel geholpen en hebben een zorg minder in de verdrietige periode waarin ze het dagelijkse leven weer op de rails moeten krijgen.

De Callas Overlijdensrisicoverzekering kan altijd afgesloten worden. Er zijn echter momenten waarop het extra relevant is om de verzekering ter sprake te brengen. Zoals bij een huwelijk, geboorten van kinderen of bij de aankoop van het huis.

Waarom de Callas ORV?

  • Een zeer scherp annuitair dalende risicotarief !
  • Snel en soepel acceptatie proces
  • Premiegarantie tijdens looptijd: géén en-bloc bepaling
  • Speciaal tarief voor niet-rokers
  • Keuze in premiebetalingsduur (verkort of gelijk aan looptijd)

 

callas-overlij-1

 

Premievoordeel en keuzevrijheid

Een scherpe premie, soepele voorwaarden en een snelle verwerking zijn belangrijke redenen om te kiezen voor de Callas Overlijdensrisicoverzekering. Klik hier voor de verzekeringsvoorwaarden. Via de premieberekening tool kunt u berekenen hoeveel financiele zekerheid voor nabestaanden kost!

Snel en soepel acceptatieproces

Credit Life AG (risicodrager) hanteert voor de Callas Overlijdensrisicoverzekering ruime keuringsgrenzen. Dat betekent dat veel mensen geen medische keuring hoeven ondergaan. De medische acceptatie vindt plaats op basis van de ingevulde gezondheidsverklaring.

Lees hier meer over in de productbeschrijving en in de Informatieblad medische acceptatie

Keuze in premiebetalingsduur

Bij het adviseren van een overlijdensrisicoverzekering komt het regelmatig voor dat er een vergelijking wordt gemaakt op basis van “ laagste maandpremie” , of op “laagste totaalpremie”. Met de Callas Overlijdensriscoverzekering worden beide adviesmethode ondersteund.

Wilt u graag de laagste maandpremie voor uw dalende risicoverzekering? Dan kiest u voor de langere premiebetalingsduur. Wilt u graag de laagste totaalpremie? Dan kiest u voor de verkorte premiebetalingsduur.

Klik hier voor de Productomschrijving Overlijdensrisicoverzekering.

Meer weten over de Overlijdensrisicoverzekering?

Een financieel adviseur neemt graag de tijd om u uitgebreid te informeren. Zoek een adviseur bij u in de buurt en laat u goed adviseren.

 

OVERLIJDENSRISICOVERZEKERING

Een van de beste overlijdensrisico-
verzekeringen op de markt met een zeer ruime dekking, gunstige voorwaarden en scherpe tarieven.

Lees meer

WOONLASTENVERZEKERING

Niet voor niks uitgeroepen tot beste woonlastenverzekering op de markt. De Consumentenbond beoordeelde o.a. de dekking, premie, voorwaarden en gaf hem de nr. 1 positie.
Lees meer
Callas Nederland B.V.

Prof. J.H. Bavincklaan 2
1183 AT Amstelveen

Postbus 75916
1070 AX Amsterdam

 

AFM 12015564
KvK 34180390

©2017 Callas Nederland BV
te Amstelveen

Contact

Tel: 020-426 60 00

Contact account manager