Callas Credit Life Overlijdensrisicoverzekering

Kenmerken

Kenmerken

 • Speciaal tarief voor niet-rokers
 • Scherp geprijsd en ruime acceptatiegrenzen
 • Gekoppeld aan het snelle (gedeeltelijk) medische acceptatie MyCreditLife
 • Zelf de voortgang volgen van de medische acceptatie via MyCreditLIfe omgeving
 • Moederbedrijf van verzekeraar Credit Life bestaat sinds 1880

Callas Credit Life Overlijdensrisicoverzekering

De Callas Credit Life Overlijdensrisicoverzekering is een product dat zich richt op de hypotheekmarkt, waardoor bij overlijden de directe nabestaanden niet met een mogelijk hypotheekschuld achterblijven.

Wanneer het inkomen van een gezinslid door overlijden wegvalt, dan is dat niet alleen een emotioneel zwaar verlies. De meeste mensen kunnen slechts enkele maanden van hun spaargeld leven en zijn daarna op hulp aangewezen. Met Callas CreditLife Overlijdensrisicoverzekering biedt uw nabestaanden financiële zekerheid na uw overlijden. Met deze overlijdensrisicoverzekering krijgen zij een eenmalige uitkering waarmee zij het wegvallen van uw inkomen of andere financiële gevolgen van uw overlijden kunnen opvangen.

Wanneer is een overlijdensrisicoverzekering zinvol?

Om uw partner of gezin te beschermen tegen financiële nood als gevolg van overlijden van de hoofdverdiener. Vooral voor gezinnen met één kostwinnaar is een overlijdensrisicoverzekering sterk aan te bevelen.

Bij hypotheken of andere langlopende leningen. Vaak eisen banken of andere hypotheekverstrekkers dat een overlijdensrisicoverzekering is afgesloten als zekerheid voor de lening.

Verzekeringskaart

Callas Credit Life biedt haar verzekeringen aan via verschillende partners. Met de verzekeringskaart kunt u in één oogopslag de meest relevante productinformatie zien. De verzekeringskaart helpt u de Overlijdensrisicoverzekering van onze partners te vergelijken met andere aanbieders.

Meer weten over de Callas Credit Life Overlijdensrisicoverzekering?

Heeft u vragen over het advies of de totstandkoming van deze Callas Credit Life Overlijdensrisicoverzekering? Neem dan contact op met uw financieel adviseur. Een financieel adviseur neemt graag de tijd om u uitgebreid te informeren.

Nog geen financieel adviseur?  Zoek een adviseur bij u in de buurt en laat u goed adviseren.

Bereken de premie

Hoeveel financiële zekerheid geeft u directe nabestaanden?

Maak nu de berekening en binnen een paar minuten weet u hoeveel de premie is. Kies u voor deze overlijdensrisicoverzekering dan wordt er na het overlijden van de verzekerde het ‘verzekerde bedrag’ uitgekeerd aan de directe nabestaande(n).

De financiële producten van Callas Credit Life zijn uitsluitend verkrijgbaar via professionele financieel adviseurs. Deze zijn door heel Nederland gevestigd. Grote kans dus dat ook uw eigen hypotheek of financieel adviseur onze producten aanbiedt. Is dat niet het geval of heeft u nog geen adviseur, dan brengen we u graag in contact met een adviseur bij u in de buurt. Zoek een adviseurVerzekeringsvoorwaarden en overige informatie

Hieronder vindt u alle documenten en informatie over de Callas Credit Life Overlijdsrisicoverzekering.

Informatieblad Overlijdensrisicoverzekering
Verzekeringsvoorwaarden Overlijdensrisicoverzekering
Verzekeringskaart Overlijdensrisicoverzekering

Met de verzekeringskaart kun je in één oogopslag de meest relevante productinformatie zien. De verzekeringskaart helpt u de Callas Credit Life Overlijdensrisicoverzekering te vergelijken met andere aanbieders.

Advies op maat

Bescherm uw dierbaren tegen de financiële gevolgen van overlijden met de Callas Credit Life Overlijdensrisicoverzekering? Laat u goed adviseren wat voor u de best passende oplossing is.

De financiële producten van Callas Credit Life zijn uitsluitend verkrijgbaar via professionele financieel adviseurs. Deze zijn door heel Nederland gevestigd. Grote kans dus dat ook uw eigen hypotheek- of financieel adviseur onze producten aanbiedt.

Is dat niet het geval of heeft u nog geen adviseur, dan brengen we u graag in contact met een adviseur bij u in de buurt. Vul hieronder het formulier in en een adviseur neemt spoedig contact met u op

  Naam *

  Adres *

  Postcode *

  Woonplaats *

  E-mail *

  Telefoonnummer *

  Ik wil advies over *

  Aanvullende informatie

  Callas Credit Life Overlijdensrisicoverzekering

  “Mijn man en ik hebben drie kindjes en een forse hypotheek. Wat gebeurt er financieel als ik overlijd, dacht ik, een ongeluk kan zomaar gebeuren. Onze financieel adviseur rekende het voor: dan moet het huis in de verkoop, restschuld, niet genoeg inkomen voor een huurhuis en nog meer ellende.  Wij hebben ons direct verzekerd voor een uitkering van € 150.000. Kost ons maandelijks slechts € 8,21. Die verantwoording moesten wij gewoon nemen.”

  Bescherm het inkomen van je familie tegen de gevolgen van overlijden

  Bekijk in een oogopslag de samenvatting van deze overlijdensrisicoverzekering en een overzicht waarvoor je wel en niet verzekerd bent.