Callas Overlijdensrisicoverzekering

De voordelen:

De voordelen:

  • Een zeer scherp annuitair dalende risicotarief!
  • Snel en soepel acceptatie proces
  • Premiegarantie tijdens looptijd: géén en-bloc bepaling
  • Speciaal tarief voor niet-rokers
  • Keuze in premiebetalingsduur (verkort of gelijk aan looptijd)

‘Hun leven gaat door als ik er niet meer bij ben.’

Callas Overlijdensrisicoverzekering. Eén van de beste in Nederland

Met het aangaan van een Overlijdensrisicoverzekering wordt na het overlijden van de verzekerde een gegarandeerd bedrag uitgekeerd aan de nabestaande(n). Daarmee zijn zij financieel geholpen en hebben een zorg minder in de verdrietige periode waarin ze het dagelijkse leven weer op de rails moeten krijgen.

De Callas Overlijdensrisicoverzekering kan altijd afgesloten worden. Er zijn echter momenten waarop het extra relevant is om de verzekering ter sprake te brengen. Zoals bij een huwelijk, geboorte van kinderen of bij de aankoop van het huis.

Je voordelen met de Callas Overlijdensrisicoverzekering

1. Premievoordeel en keuzevrijheid

Een scherpe premie, soepele voorwaarden en een snelle verwerking zijn belangrijke redenen om te kiezen voor de Callas Overlijdensrisicoverzekering.

Klik hier voor de verzekeringsvoorwaarden.

Bereken snel via de premieberekening tool hoeveel financiële zekerheid voor je nabestaanden kost!

 

2. Snel en soepel acceptatieproces

Credit Life AG (risicodrager) hanteert voor de Callas Overlijdensrisicoverzekering ruime keuringsgrenzen. Dat betekent dat veel mensen geen medische keuring hoeven ondergaan. De medische acceptatie vindt plaats op basis van de ingevulde gezondheidsverklaring.

Lees hier meer over in het Informatieblad medische acceptatie.

 

3. Keuze in premiebetalingsduur

Je kunt de overlijdensrisicoverzekering kiezen op basis van “laagste maandpremie” of op basis van de “laagste totaalpremie”.

Wil je graag de laagste maandpremie voor een dalende risicoverzekering? Kies dan voor de langere premiebetalingsduur. Wil je graag de laagste totaalpremie? Kies dan voor de verkorte premiebetalingsduur.

Klik hier voor de Productomschrijving Overlijdensrisicoverzekering.

 

Meer weten over de Overlijdensrisicoverzekering?

Een financieel adviseur neemt graag de tijd om je uitgebreid te informeren. Zoek een adviseur bij je in de buurt en laat je goed adviseren.

Bereken je premie

Hoeveel financiële zekerheid geef jij je nabestaanden?

De Callas Overlijdensrisicoverzekering beschermt nabestaanden al vanaf enkele euro’s per maand tegen de financiële gevolgen van overlijden van jezelf en/of je partner.

Maak nu de berekening en binnen een paar minuten weet je hoeveel de premie is. Kies je voor deze overlijdensrisicoverzekering dan wordt er na het overlijden van de verzekerde het ‘verzekerde bedrag’ uitgekeerd aan de nabestaande(n).Verzekeringsvoorwaarden en overige informatie

Hieronder vind je alle documenten en informatie over de Callas Overlijdsrisicoverzekering.

Productomschrijving Overlijdensrisicoverzekering
Verzekeringsvoorwaarden Overlijdensrisicoverzekering
Procesbeschrijving Overlijdensrisicoverzekering
Informatieblad medische acceptatie
Verzekeringskaart Overlijdensrisicoverzekering

Met de verzekeringskaart kun je in één oogopslag de meest relevante productinformatie zien. De verzekeringskaart helpt je de Callas Overlijdensrisicoverzekering te vergelijken met andere aanbieders.

Advies op maat

Bescherm je dierbaren tegen de financiële gevolgen van overlijden met de Callas Overlijdensrisicoverzekering? Laat je goed adviseren wat voor jou de best passende oplossing is.

De financiële producten van Callas zijn uitsluitend verkrijgbaar via professionele financieel adviseurs. Deze zijn door heel Nederland gevestigd. Grote kans dus dat ook je eigen hypotheek of financieel adviseur onze producten aanbiedt.

Is dat niet het geval of heb je nog geen adviseur, dan brengen we je graag in contact met een adviseur bij je in de buurt. Vul hieronder het formulier in en een adviseur neemt spoedig contact met je op

Naam *

Adres *

Postcode *

Woonplaats *

E-mail *

Telefoonnummer *

Ik wil advies over *

Aanvullende informatie

Callas Overlijdensrisicoverzekering

“Mijn man en ik hebben drie kindjes en een forse hypotheek. Wat gebeurt er financieel als ik overlijd, dacht ik, een ongeluk kan zomaar gebeuren. Onze financieel adviseur rekende het voor: dan moet het huis in de verkoop, restschuld, niet genoeg inkomen voor een huurhuis en nog meer ellende.  Wij hebben ons direct verzekerd voor een uitkering van € 150.000. Kost ons maandelijks slechts € 15,96. Die verantwoording moesten wij gewoon nemen.”

Bescherm het inkomen van je familie tegen de gevolgen van overlijden

Bekijk in een oogopslag de samenvatting van deze overlijdensrisicoverzekering en een overzicht waarvoor je wel en niet verzekerd bent.