Callas Credit Life Overlijdensrisicoverzekering

Kenmerken

Kenmerken

  • Speciaal tarief voor niet-rokers
  • Scherp geprijsd en ruime acceptatiegrenzen
  • Gekoppeld aan het snelle (gedeeltelijk) medische acceptatie MyCreditLife
  • Zelf de voortgang volgen van de medische acceptatie via MyCreditLIfe omgeving
  • Moederbedrijf van verzekeraar Credit Life bestaat sinds 1880

Callas Credit Life Overlijdensrisicoverzekering.

De Callas Credit Life Overlijdensrisicoverzekering is een product dat zich richt op de hypotheekmarkt, waardoor bij overlijden de directe nabestaanden niet met een mogelijk hypotheekschuld achterblijven.

Medische Acceptatie MyCreditLife

De medische beoordeling van een Callas Credit Life Overlijdensrisicoverzekering wordt uitgevoerd in het klantportaal MyCreditLife van Credit Life de verzekeraar.

  • Na het versturen van de aanvraag door de financieel adviseur ontvangt elke verzekerde een e-mail met een link naar zijn eigen MyCreditLife klantportaal.
  • In deze omgeving keurt de verzekeringsnemer de aanvraag goed en vult de verzekerde een gezondheidsverklaring in.
  • Als de gezondheidsverklaring daar reden toe geeft, volgen automatisch aanvullende relevante vragen. Op basis van de antwoorden wordt de aanvraag beoordeeld.
  • In enkele gevallen is voor de beoordeling direct contact met de medisch adviseur van Credit Life nodig. Daardoor verloopt het proces niet alleen sneller, maar zijn ook de medische gegevens optimaal gewaarborgd: Credit Life beheert deze gegevens zonder tussenkomst van externe partijen.
  • Via MyCreditLife account kan de verzekerde het verloop en resultaat van de medische acceptatie van de verzekeringsaanvraag volgen

Meer weten over de Callas Credit Life Overlijdensrisicoverzekering?

Heb je vragen over het advies of de totstandkoming van deze Callas Credit Life Overlijdensrisicoverzekering? Neem dan contact op met je financieel adviseur. Een financieel adviseur neemt graag de tijd om je uitgebreid te informeren.

Nog geen financieel adviseur?  Zoek een adviseur bij je in de buurt en laat je goed adviseren.

Bereken je premie

Hoeveel financiële zekerheid geef jij je directe nabestaanden?

Maak nu de berekening en binnen een paar minuten weet je hoeveel de premie is. Kies je voor deze overlijdensrisicoverzekering dan wordt er na het overlijden van de verzekerde het ‘verzekerde bedrag’ uitgekeerd aan de directe nabestaande(n).

De financiële producten van Callas zijn uitsluitend verkrijgbaar via professionele financieel adviseurs. Deze zijn door heel Nederland gevestigd. Grote kans dus dat ook je eigen hypotheek of financieel adviseur onze producten aanbiedt. Is dat niet het geval of heb je nog geen adviseur, dan brengen we je graag in contact met een adviseur bij je in de buurt. Zoek een adviseurVerzekeringsvoorwaarden en overige informatie

Hieronder vind je alle documenten en informatie over de Callas Credit Life Overlijdsrisicoverzekering.

Informatieblad Overlijdensrisicoverzekering
Verzekeringsvoorwaarden Overlijdensrisicoverzekering
Verzekeringskaart Overlijdensrisicoverzekering

Met de verzekeringskaart kun je in één oogopslag de meest relevante productinformatie zien. De verzekeringskaart helpt je de Callas Overlijdensrisicoverzekering te vergelijken met andere aanbieders.

Advies op maat

Bescherm je dierbaren tegen de financiële gevolgen van overlijden met de Callas Credit Life Overlijdensrisicoverzekering? Laat je goed adviseren wat voor jou de best passende oplossing is.

De financiële producten van Callas zijn uitsluitend verkrijgbaar via professionele financieel adviseurs. Deze zijn door heel Nederland gevestigd. Grote kans dus dat ook je eigen hypotheek of financieel adviseur onze producten aanbiedt.

Is dat niet het geval of heb je nog geen adviseur, dan brengen we je graag in contact met een adviseur bij je in de buurt. Vul hieronder het formulier in en een adviseur neemt spoedig contact met je op

Naam *

Adres *

Postcode *

Woonplaats *

E-mail *

Telefoonnummer *

Ik wil advies over *

Aanvullende informatie

Callas Overlijdensrisicoverzekering

“Mijn man en ik hebben drie kindjes en een forse hypotheek. Wat gebeurt er financieel als ik overlijd, dacht ik, een ongeluk kan zomaar gebeuren. Onze financieel adviseur rekende het voor: dan moet het huis in de verkoop, restschuld, niet genoeg inkomen voor een huurhuis en nog meer ellende.  Wij hebben ons direct verzekerd voor een uitkering van € 150.000. Kost ons maandelijks slechts € 8,21. Die verantwoording moesten wij gewoon nemen.”

Bescherm het inkomen van je familie tegen de gevolgen van overlijden

Bekijk in een oogopslag de samenvatting van deze overlijdensrisicoverzekering en een overzicht waarvoor je wel en niet verzekerd bent.