Onze partner

De ontwikkeling van onze producten vindt plaats in samenwerking met Credit Life.

Credit Life Schade en Credit Life AG zijn Duitse verzekeringsmaatschappijen, gespecialiseerd in betalingsbeschermers en overlijdensrisicoverzekeringen. De maatschappijen opereren onder de naam Credit Life.

Het moederbedrijf van Credit Life is RheinLand Versicherungsgruppe. Dit concern bestaat al ruim 130 jaar en heeft bijna 1000 medewerkers.

Het hoofdkantoor van Credit Life is gevestigd in Neuss in Duitsland. De Nederlandse vestiging van Credit Life is op de Burgemeester Stramanweg 101 in Amsterdam. Lees meer

Credit Life is toegetreden tot de NHT.

Naast dat Credit Life lid is van het Verbond van Verzekeraars per 1 augustus 2015, is Credit Life toegetreden tot de NHT. De NHT is een herverzekeringsmaatschappij waarin de deelnemende verzekeraars garant staan voor schaden als gevolg van terrorisme en kwaadwillige besmetting. In die situaties keren we uit op basis van het Protocol afwikkeling Claims van de Nederlandse Herverzekeringsmaatschappij voor Terrorisme-daden N.V. (NHT). De volledige tekst van dit protocol is te vinden op www.nht.vereende.nl  

Voor iedere polishouder extra zekerheid!

Bovenstaande geldt voor elke polishouder van Credit Life. Wanneer de verzekering is afgesloten maakt niet uit. Zo is de klant ook verzekerd in geval van terrorisme en/of kwaadwillige besmetting. Wel zo zeker!

Callas Group

Callas is onderdeel van RheinLand Versicherungsgruppe, een in Duitsland gevestigde verzekeringsgroep met vestigingen in Nederland.
Meer over de Callas Group