Over callas

Onze partner

De ontwikkeling van onze producten vindt plaats in samenwerking met Credit Life International.

Callas algemeen – CallasGroup

Callas is onderdeel van RheinLand Versicherungs AG, een in Duitsland gevestigde verzekeringsgroep met vestigingen in Nederland.

Woonlastenverzekering, Inkomensgarantie, Overlijdensriscoverzekering, Kredietbeschermer en Private Leasebeschermer

Credit Life International Schade en Credit Life AG zijn Duitse verzekeringsmaatschappijen, gespecialiseerd in betalingsbeschermers en overlijdensrisicoverzekeringen. De maatschappijen opereren onder de naam Credit Life International.

Het moederbedrijf van Credit Life International is RheinLand Versicherungs. Dit concern bestaat al ruim 130 jaar en heeft bijna 1000 medewerkers.

Het hoofdkantoor van Credit Life International is gevestigd in Neuss in Duitsland. De Nederlandse vestiging van Credit Life International is op de Burgemeester Stramanweg 101 in Amsterdam. Lees meer

Credit Life is toegetreden tot de NHT.
Naast dat Credit Life lid is van het Verbond van Verzekeraars per 1 augustus 2015, is Credit Life toegetreden tot de NHT. De NHT is een herverzekeringsmaatschappij waarin de deelnemende verzekeraars garant staan voor schaden als gevolg van terrorisme en kwaadwillige besmetting. In die situaties keren we uit op basis van het Protocol afwikkeling Claims van de Nederlandse Herverzekeringsmaatschappij voor Terrorisme-daden N.V. (NHT). De volledige tekst van dit protocol is te vinden op www.terrorismeverzekerd.nl  

Voor iedere polishouder extra zekerheid! 
Bovenstaande geldt voor elke polishouder van Credit Life. Wanneer de verzekering is afgesloten maakt niet uit. Zo is de klant ook verzekerd in geval van terrorisme en/of kwaadwillige besmetting. Wel zo zeker!

 

OVERLIJDENSRISICOVERZEKERING

Een van de beste overlijdensrisico-
verzekeringen op de markt met een zeer ruime dekking, gunstige voorwaarden en scherpe tarieven.

Lees meer

WOONLASTENVERZEKERING

Niet voor niks uitgeroepen tot beste woonlastenverzekering op de markt. De Consumentenbond beoordeelde o.a. de dekking, premie, voorwaarden en gaf hem de nr. 1 positie.
Lees meer
Callas Nederland B.V.

Prof. J.H. Bavincklaan 2
1183 AT Amstelveen

Postbus 75916
1070 AX Amsterdam

 

AFM 12015564
KvK 34180390

©2017 Callas Nederland BV
te Amstelveen

Contact

Tel: 020-426 60 00

Contact account manager