Welkom bij Callas Credit Life

Callas Credit Life is specialist in financiële producten met de focus op klantvriendelijkheid. In alle opzichten. De voorwaarden zijn transparant en rechtdoorzee, de dekking ruim, de tarieven scherp. Ons streven is om intermediairs te voorzien van de allerbeste financiële producten tegen scherpe prijzen. De directe lijnen tussen onze productspecialisten en intermediairs versterken de adviesfunctie naar klanten en prospects. Callas is onderdeel van de Rheinland Versicherungsgruppe, een in Duitsland gevestigde verzekeringsgroep met vestigingen in Nederland.

Callas de INKOMENSVERZEKERAAR van 2019!

En de winnaar is Callas! De categorie Inkomensverzekeraar is dit jaar voor het eerst uitgereikt.De Amersfoortse, Callas en TAF waren door hun businesspartners genomineerd voor een Gouden Lotus Award Hypotheekmarkt.

Lees meer 

 

 

 

Consumentenbond: no. 1 Woonlastenverzekering van Nederland

Uit een vergelijkend onderzoek van de Consumentenbond in 2012 kwam de Callas Woonlastenverzekering als beste uit de bus. Download de onderzoeksresultaten.

Callas Nederland B.V.

Prof. J.H. Bavincklaan 2
1183 AT Amstelveen

Postbus 75916
1070 AX Amsterdam

AFM 12015564
KvK 34180390

Goed om te weten

Callas financiële producten zijn uitsluitend verkrijgbaar via professionele financiële adviseurs. Wij hebben een klachtenafhandeling en zijn aangesloten bij het klachteninstituut voor financiële dienstverlening KiFiD. Callas heeft een inschrijving bij AFM onder nr. 12015564 en volgt de regelgeving van de Wet op Financieel Toezicht

Onze partner

De ontwikkeling van onze producten vindt plaats in samenwerking met Credit Life.
Meer informatie

Hoe geeft u een klacht door?

Verzekeringen bieden zonder problemen en intermediairs bijstaan als het nodig is. U kunt uw klacht op verschillende manieren kenbaar maken
Meer informatie