Welkom bij Callas Credit Life

Callas Credit Life is specialist in financiële producten met de focus op klantvriendelijkheid. In alle opzichten. De voorwaarden zijn transparant en rechtdoorzee, de dekking ruim, de tarieven scherp. Ons streven is om intermediairs te voorzien van de allerbeste financiële producten tegen scherpe prijzen. De directe lijnen tussen onze productspecialisten en intermediairs versterken de adviesfunctie naar klanten en prospects. Callas Credit Life is onderdeel van de Rheinland Versicherungsgruppe, een in Duitsland gevestigde verzekeringsgroep met vestigingen in Nederland.

Callas Credit Life de INKOMENSVERZEKERAAR van 2019 en 2020!

En de winnaar is Callas Credit Life! Voor de 2e keer op rij winnaar van de Gouden Lotus Award: categorie Inkomensverzekeraar 2020!!

In de categorie Inkomen waren vorig jaar en dit jaar De Amersfoortse, Callas Credit Life en TAF door hun businesspartners genomineerd voor een Gouden Lotus Award Hypotheekmarkt. Wij als winnaar krijgen waardering voor de innovatieve producten, snelle verwerking en afwikkeling van claims. “Er wordt meegedacht met de adviseur en productontwikkeling staat bij Callas Credit Life eigenlijk nooit stil”  Bedankt adviseur voor uw stem en waardering!

Lees meer over 2020

Lees meer over 2019

Consumentenbond: no. 1 Woonlastenverzekering van Nederland

Uit een vergelijkend onderzoek van de Consumentenbond in 2012 kwam de Callas Woonlastenverzekering als beste uit de bus. Download de onderzoeksresultaten.

Callas Credit Life

Prof. J.H. Bavincklaan 2
1183 AT Amstelveen

Postbus 75916
1070 AX Amsterdam

AFM 12015564
KvK 34180390

Goed om te weten

Callas Credit Life producten zijn uitsluitend verkrijgbaar via professionele financiële adviseurs. Wij hebben een klachtenafhandeling en zijn aangesloten bij het klachteninstituut voor financiële dienstverlening KiFiD. Callas Credit Life heeft een inschrijving bij AFM onder nr. 12015564 en volgt de regelgeving van de Wet op Financieel Toezicht

Onze partner

De ontwikkeling van onze producten vindt plaats in samenwerking met Credit Life.
Meer informatie

Hoe geeft u een klacht door?

Verzekeringen bieden zonder problemen en intermediairs bijstaan als het nodig is. U kunt uw klacht op verschillende manieren kenbaar maken
Meer informatie