NIEUWS

WINNAAR Gouden Lotus Award

De Callas TOP verzekering is de ‘BESTE INNOVATIEVE VERZEKERINGSOPLOSSING van 2017’

Met trots hebben wij op Hypovak de Gouden Lotus Award in de categorie ‘Beste innovatie’ in ontvangst mogen nemen.

Wat een eer, we zijn dan ook enorm trots! Bedankt aan iedereen die op ons gestemd heeft!

 

De Callas TOP verzekering garandeert bij arbeidsongeschiktheid 70 % van het laatst verdiende inkomen. Hiermee is het hiaat in de markt gedicht, waardoor hypotheekbezitters met een woonlastenverzekering inkomenszekerheid houden in het geval van gedeeltelijke arbeidsongeschiktheid. Door de combinatie met de woonlastenverzekering kan de klant zich aanvullend verzekeren tot 100 % van het laatste verdiende inkomen. Dat biedt zekerheid voor de klant adviseur.

Lees meer over de Callas TOP verzekering

LAATSTE NIEUWS

Heeft jouw klant een WGA Hiaat voorziening via de werkgever?

Als (hypotheek)adviseur breng je de inkomensrisico’s in kaart voor je klant. Zo ook het financieel risico bij arbeidsongeschiktheid. Hierbij dien je alle bestaande voorzieningen mee te nemen, zoals een WGA-hiaatverzekering via de werkgever. Dit kun je uitvragen bij de werkgever middels het formulier ‘aanvullende voorzieningen werkgever’.

Tip 1: Werkgeversverklaring nu met inventarisatie voorzieningen werkgever
Omdat dit weer een apart document is naast de werkgeversverklaring (NHG model 2019), hebben wij beide documenten gecombineerd tot één formulier. Wel zo gemakkelijk! Én belangrijk! Immers wanneer jouw klant reeds een uitgebreide WGA Hiaat voorziening heeft, dan is de Woonlastenverzekering veelal de beste oplossing. Wanneer de werkgever niets, of een basis voorziening heeft geregeld, dan is de Inkomensgarantie veelal de beste oplossing.

Het formulier is zowel in een PDF-versie als in een Word document beschikbaar op Callas Extranet en zijn te vinden onder de tab offertesoftware / documenten.

Tip 2: WIA Planner: overzicht collectieve WGA-Hiaatverzekeringen
In de WIA Planner vind je een compleet overzicht van de 85 meest voorkomende collectieve WGA-hiaatverzekeringen. De regelingen zijn met één muisklik eenvoudig te selecteren. Je hoeft hierdoor geen uitgebreid onderzoek meer te doen naar alle ins en outs van zo’n regeling. Lees meer