Callas Kredietbeschermer

De Callas Kredietbeschermer, zorgeloos en krediet

Met de Callas Kredietbeschermer hoef je in geval van arbeidsongeschiktheid, werkloosheid geen zorgen te maken over de maandlasten van een lening of van het krediet. Die worden betaald door de kredietbeschermer. In het geval van overlijden wordt het krediet ingelost.

Voordelen Callas Kredietbeschermer

  1. Efficiënt aanvraagproces. Binnen 2 minuten een polis
  2. Maar liefst tot € 75.000 dekking bij overlijden
  3. Uitstekende dekking tegen scherpe premies
  4. Geen medisch traject

Dekking Arbeidsongeschiktheid

Al na 30 dagen arbeidsongeschiktheid neemt de kredietbeschermer de maandlasten over! Liever een langere wachttijd tegen een lagere premie? Dan is er ook nog de keuze voor 1 jaar wachttijd.
Wij hanteren geen specifieke uitsluitingen en volgen bij de beoordeling van arbeidsongeschiktheid de instanties.

Dekking werkloosheid

Wordt je onverhoopt werkloos? Dan worden de maandlasten vanaf dag 1 betaald door de Kredietbeschermer. Wel zo’n veilig gevoel in deze onzekere tijd met een inkomensterugval. De uitkering is maximaal 12 maanden, en is nooit langer dan u een uitkering van het UWV ontvangt. Uit de cijfers blijkt dat vrijwel iedereen in de uitkeringsperiode weer aan het werk is.

Dekking Overlijden

Bij het afsluiten van de Callas Kredietbeschermer, inclusief de dekking “overlijden” kan het uitstaande saldo worden ingelost in het geval van overlijden. Hierdoor zijn nabestaanden financieel geholpen en hebben zij een zorg minder in verdrietige tijden.

Voor advies en meer informatie over deze verzekering verwijzen wij je graag naar een adviseur.

Vragen en advies

Voor advies en meer informatie over deze verzekering verwijzen wij je graag naar je financieel adviseur. Ben je op zoek naar een adviseur die je meer kan vertellen over de Callas Kredietbeschermer? Laat het ons weten. Wij brengen je graag in contact met een adviseur bij jou in de buurt.

De administratie werkzaamheden zoals de behandeling van aanvragen, polisopmaak, premie incasso en mutaties worden verzorgd door de Callas Administratie Services.

Callas Administratie Services
Postbus 75916
1070 AX AMSTERDAM
020-426 60 00

Callas Nederland B.V.

Prof. J.H. Bavincklaan 2
1183 AT Amstelveen

Postbus 75916
1070 AX Amsterdam

 

AFM 12015564
KvK 34180390

©2017 Callas Nederland BV
te Amstelveen

Contact

Tel: 020-426 60 00

Contact account manager