Dienstenwijzer

Op grond van de Wet op het Financieel Toezicht (Wft) verstrekken wij u onderstaande informatie.

 

Naam en adres

Callas Nederland BV

Professor J.H. Bavincklaan 2

1183 AT Amstelveen

 

Registratie bij de Autoriteit Financiële Markten

Wij zijn geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) onder collectief nummer: 12015564

 

Aard van dienstverlening

Callas heeft de vergunning om te bemiddelen in: Levensverzekeringen, Inkomensverzekering, Schadeverzekeringen en Herverzekeringen.

 

Klachten

Uiteraard doen wij ons best u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Indien u echter niet tevreden bent, vragen wij u dit ons direct te laten weten. Wij beschikken over een eigen klachtenprocedure en zullen onze uiterste best doen uw klacht zo snel mogelijk te verhelpen.

Ook zijn wij aangesloten bij het klachteninstituut voor de financiële dienstverlening: KiFiD. Mocht u desondanks menen dat wij niet adequaat op uw klacht hebben gereageerd, dan kunt u zich wenden tot:

 

KiFiD

Postbus 93257

2509 AG DEN HAAG

 

Advisering

Wij houden ons uitsluitend bezig met de ontwikkeling en de administratieve verwerking van financiële producten. Wij houden ons niet bezig met advisering en verkoop van de financiële producten die wij administreren. Hiervoor werken wij samen met professionele zelfstandige financieel adviseurs in Nederland.

 

Selectie van aanbieders

Wij ontwikkelen en administreren financiële producten voor banken en verzekeringsmaatschappijen. Wij werken met een aantal voorkeursmaatschappijen.

 

Wijze van beloning

De kosten van onze werkzaamheden worden betaald door de bank of verzekeraar voor wie wij het financieel product administreren. Indien wij u rechtstreeks, dat wil zeggen buiten de door u te betalen premie, kosten in rekening brengen, dan informeren wij u vooraf hierover.

OVERLIJDENSRISICOVERZEKERING

Een van de beste overlijdensrisico-
verzekeringen op de markt met een zeer ruime dekking, gunstige voorwaarden en scherpe tarieven.

Lees meer

WOONLASTENVERZEKERING

Niet voor niks uitgeroepen tot beste woonlastenverzekering op de markt. De Consumentenbond beoordeelde o.a. de dekking, premie, voorwaarden en gaf hem de nr. 1 positie.
Lees meer
Callas Nederland B.V.

Prof. J.H. Bavincklaan 2
1183 AT Amstelveen

Postbus 75916
1070 AX Amsterdam

 

AFM 12015564
KvK 34180390

©2017 Callas Nederland BV
te Amstelveen

Contact

Tel: 020-426 60 00

Contact account manager