Callas Credit Life Private Leasebeschermer

Alle voordelen

  • Digitaal aanvragen binnen 2 minuten een polis
  • Ruime verzekerde bedragen tot € 2.000,- per maand
  • Geen medisch traject
  • Maar liefst tot € 75.000 dekking bij overlijden
  • Uitstekende dekking tegen een scherpe premie
  • En bij overlijden kan de partner gewoon doorrijden totdat het contract eindigt.

Met de Callas Credit Life Private Leasebeschermer hoeven consumenten zich in geval van arbeidsongeschiktheid, werkloosheid geen zorgen te maken over de maandlasten van een private lease. Die kunnen toch worden betaald door de Callas Credit Life Private Leasebeschermer. In het geval van overlijden wordt het restant van de verplichtingen overgenomen.

Dekking Arbeidsongeschiktheid

Al na 30 dagen arbeidsongeschiktheid een uitkering! Liever een langere wachttijd tegen een lagere premie? Dan is er ook nog de keuze voor 1 jaar wachttijd. Wij hanteren geen specifieke uitsluitingen en volgen bij de beoordeling van arbeidsongeschiktheid de beslissing van het UWV.

 

Dekking Werkloosheid

Wordt de consument onverhoopt werkloos? Dan start de uitkering direct. De uitkering is maximaal 12 maanden, en maximaal zolang de consument een uitkering van het UWV ontvangt. Uit de cijfers blijkt dat de consument in zeer veel situaties weer aan het werk voordat de uitkering eindigt.

 

Dekking Overlijden

Bij het afsluiten van de Callas Credit Life Private Leasebeschermer, inclusief de dekking “overlijden” kan het uitstaande saldo worden ingelost in het geval van overlijden. Hierdoor zijn nabestaanden financieel geholpen en hebben zij een zorg minder in verdrietige tijden.

Voor meer informatie raadpleeg hier de voorwaarden en de productbeschrijving van de Callas Credit Life Private Leasebeschermer.

Downloads

Hieronder vindt u alle documenten van de Callas Credit Life Private Leasebeschermer die u kunt downloaden.

Productbeschrijving Private Leasebeschermer
Voorwaarden Private Leasebeschermer
Procesbeschrijving Private Leasebeschermer
Verzekeringskaart Private Leasebeschermer
Aangifteformulier werkloosheid Private Leasebeschermer
Aangifteformulier arbeidsongeschiktheid Private Leasebeschermer
Aangifteformulier overlijden Private Leasebeschermer
Digitale flyer Callas Credit Life  Private Leasebeschermer

Geen medisch traject, na de aanvraag direct een polis

Het aanvragen van de Callas Credit Life Private Leasebeschermer is erg eenvoudig en verloopt bijzonder efficiënt.

Aanvragen voor de Callas Credit Life Private Leasebeschermer worden met één klik elektronisch ingediend via je MAEX adviespakket. Er komt geen papier aan te pas. De aanvraag wordt binnen 2 minuten verwerkt, en je hebt de polis direct in je bezit. Het medisch traject gaat via stellingen waarmee de consument met de aanvraag akkoord gaat.

Gebruikt u MAEX nog niet? Als u een aanstelling bij ons aangaat leggen wij telefonisch uit hoe u een licentie van het adviespakket aanschaft en hoe het pakket werkt.

Contact, vragen en advies

Wilt u advies over de Callas Credit Life Private Leasebeschermer? Neem dan contact op met Rick Huber via 06-55 48 84 55 of e-mail.

De administratie werkzaamheden zoals de behandeling van aanvragen, polisopmaak, premie incasso en mutaties worden verzorgd door Callas Administratie Services.

Callas Administratie Services
Postbus 75916
1070 AX AMSTERDAM
020-4266000
administratie@callasgroup.com

De Private Leasebeschermer aanbieden aan je klanten?

Heeft u belangstelling voor de Callas Credit Life Private Leasebeschermer, wilt u meer weten over de voordelen en/of over een agentschap?

Een aanstelling bij Credit Life International is aan te vragen via e-mail of neem voor meer informatie of advies telefonisch contact op met Rick Huber via 06-55488455.

Werk aan de waarde van je advies.

Gebruik goede Adviestools om risico’s effectief in kaart te brengen. Door samen met je klanten stapsgewijs te inventariseren waar hun inkomensrisico’s liggen en te komen tot een passend advies bied je extra toegevoegde waarde.

Nieuws over de Private Leasebeschermer

Callas introduceert zekerheidsproduct voor particuliere leaserijder

Financieel dienstverlener Callas introduceert een nieuwe verzekeringsoplossing, de Callas Private Leasebeschermer, die consumenten met een particuliere lease-auto de mogelijkheid biedt om ook bij werkloosheid of arbeidsongeschiktheid probleemloos door te blijven rijden. Callas heeft daarnaast de dekking van zijn bestaande Callas Kredietbeschermer uitgebreid en de premie verlaagd, met bovendien een extra korting voor niet-rokers. Callas Private … Continued