Callas Credit Life Overlijdensrisicoverzekering

Kenmerken

  • Hoge verzekerde bedragen mogelijk tot maar liefst € 6.000.000
  • Scherp geprijsd en ruime acceptatiegrenzen
  • Als eerst gekoppeld aan het klantportaal MyCreditLife
  • Versnelde doorlooptijd door intelligente medische verklaring

Elizabete Correia de Oliveira
Accountmanager

Met de Callas Credit LIfe Overlijdensrisicoverzekering kunnen je klanten zich al vanaf enkele euro’s per maand beschermen tegen de financiële gevolgen van overlijden. In veel gevallen scherp geprijsd en deze verzekering heeft ruime acceptatiegrenzen. Klanten kunnen zich verzekeren tot een bedrag van € 6.000.000. De maximale eindleeftijd is tot 85 jaar en een looptijd van 50 jaar is mogelijk. Tot en met € 600.000 is er geen uitgebreide keuring nodig. Lees meer

Medische Acceptatie MyCreditLife

De medische beoordeling van een Callas Credit Life Overlijdensrisicoverzekering wordt uitgevoerd in het klantportaal MyCreditLife van Credit Life.

Credit Life ontwikkelde samen met herverzekeraar Munich Re een intelligente medische verklaring voor de nieuwe verzekering. Is de aanvrager gezond, dan wordt de verzekeringsaanvraag binnen een paar seconden geaccepteerd. Geeft hij aan dat er gezondheidsproblemen zijn, dan krijgt hij automatisch aanvullende relevante vragen. Op basis van de antwoorden wordt de aanvraag beoordeeld. In enkele gevallen is voor de beoordeling direct contact met de medisch adviseur van Credit Life nodig. Daardoor verloopt het proces niet alleen sneller, maar zijn ook de medische gegevens optimaal gewaarborgd.

  • Na het versturen van de aanvraag via Callas Extranet of HDN ontvangt elke verzekerde een e-mail met een link naar zijn eigen MyCreditLife klantportaal;
  • In deze omgeving keurt de verzekeringsnemer de aanvraag goed en vult de verzekerde een gezondheidsverklaring in;
  • Als de gezondheidsverklaring daar reden toe geeft, volgen automatisch aanvullende relevante vragen. Op basis van de antwoorden wordt de aanvraag beoordeeld;
  • In enkele gevallen is voor de beoordeling direct contact met de medisch adviseur van Credit Life nodig. Daardoor verloopt het proces niet alleen sneller, maar zijn ook de medische gegevens optimaal gewaarborgd: Credit Life beheert deze gegevens zonder tussenkomst van externe partijen;
  • Via MyCreditLife account kan de verzekerde het verloop en resultaat van de medische acceptatie van de verzekeringsaanvraag volgen. Het intermediair volgt de voortgang van de aanvraag en de medische acceptatie via Callas Extranet.

Kortom, met de Callas Credit Life Overlijdensrisicoverzekering profiteren klanten nu van een snel en geautomatiseerd medisch traject voor een scherpe prijs.

De Callas Overlijdensrisicoverzekering kun je aanvragen via het Callas Extranet en adviessoftwarepakketten.

Bereken de premie

De Callas Credit Life Overlijdensrisicoverzekering beschermt nabestaanden tegen de financiële gevolgen van overlijden. Vul onderstaande gegevens in en je weet gelijk hoeveel de maandpremie van deze verzekering is.

Ga naar het Callas Extranet om de overlijdensrisicoverzekering af te sluiten.Productinformatie

Hieronder vind je alle documenten van de Callas Credit Life Overlijdensrisicoverzekering die je kunt downloaden.

Informatieblad Overlijdensrisicoverzekering
Verzekeringsvoorwaarden Overlijdensrisicoverzekering
Verzekeringskaart Overlijdensrisicoverzekering

Antwoord op veel gestelde vragen

Verhoog de waarde van je advies.

Ga naar de Adviestools om risico’s effectief in kaart te brengen. Door samen met je klanten stapsgewijs te inventariseren waar hun inkomensrisico’s liggen en te komen tot een passend advies biedt je extra meerwaarde.