Werkgeversverklaring nu met inventarisatie voorzieningen werkgever

Heeft je klant een WGA-Hiaatverzekering via de werkgever?

Als (hypotheek)adviseur breng je de inkomensrisico’s in kaart voor je klant. Zo ook het financieel risico bij arbeidsongeschiktheid. Hierbij dien je alle bestaande voorzieningen mee te nemen, zoals een WGA-hiaatverzekering via de werkgever. Callas maakt het je makkelijk om deze voorzieningen te inventariseren.

 

Tip 1: Werkgeversverklaring nu met inventarisatie voorzieningen werkgever

De WGA Hiaat voorzieningen kun je uitvragen bij de werkgever middels het formulier ‘aanvullende voorzieningen werkgever’. Omdat dit weer een apart document is naast de werkgeversverklaring (NHG model 2019), hebben wij beide documenten gecombineerd tot één formulier.

Het formulier is zowel in een PDF-versie als in een Word document beschikbaar op Callas Extranet. Ga naar de tab offertesoftware / documenten.

Wel zo gemakkelijk! Én belangrijk! Immers wanneer jouw klant reeds een uitgebreide WGA Hiaat voorziening heeft, dan is de Woonlastenverzekering veelal de beste oplossing. Wanneer de werkgever niets, of een basis voorziening heeft geregeld, dan is de Inkomensgarantie veelal de beste oplossing.

 

Tip 2: WIA Planner: overzicht collectieve WGA-Hiaatverzekeringen

In de WIA Planner vind je een compleet overzicht van de 85 meest voorkomende collectieve WGA-hiaatverzekeringen. De regelingen zijn met één muisklik eenvoudig te selecteren. Je hoeft hierdoor geen uitgebreid onderzoek meer te doen naar alle ins en outs van zo’n regeling.