Callas Credit Life Kredietbeschermer

Alle voordelen

  • Digitaal aanvragen binnen 2 minuten een polis
  • Ruime verzekerde bedragen tot € 2000,- per maand
  • Geen medisch traject
  • Maar liefst tot € 75.000 dekking bij overlijden.
  • Uitstekende dekking tegen een scherpe premie.

Met de Callas Kredietbeschermer hoeven consumenten zich in geval van arbeidsongeschiktheid, werkloosheid geen zorgen te maken over de maandlasten van een persoonlijke lening of doorlopend krediet. Door de kredietbeschermer kunnen die toch worden betaald. In het geval van overlijden wordt het krediet ingelost.

Dekking Arbeidsongeschiktheid

Al na 30 dagen arbeidsongeschiktheid een uitkering! Liever een langere wachttijd tegen een lagere premie? Dan is er ook nog de keuze voor 1 jaar wachttijd. Wij volgen bij de beoordeling van arbeidsongeschiktheid de beslissing van het UWV.

 

Dekking Werkloosheid

Wordt de consument onverhoopt werkloos? Dan start de uitkering direct. De uitkering is maximaal 12 maanden, en maximaal zolang de consument een uitkering van het UWV ontvangt. Uit de cijfers van het CBS blijkt dat de consument in zeer veel situaties weer aan het werk is voordat de uitkering eindigt.

 

Dekking Overlijden

Bij het afsluiten van de Callas Credit Life Kredietbeschermer, inclusief de dekking “overlijden” kan het uitstaande saldo worden ingelost in het geval van overlijden. Hierdoor zijn nabestaanden financieel geholpen en hebben zij een zorg minder in verdrietige tijden.

Voor meer informatie raadpleeg hier de voorwaarden en de productbeschrijving van de Callas Credit Life Kredietbeschermer.

Downloads

Hieronder vindt u alle documenten van de Callas Credit Life Kredietbeschermer die u kunt downloaden.

Productbeschrijving Kredietbeschermer
Voorwaarden Kredietbeschermer
Procesbeschrijving Kredietbeschermer
Verzekeringskaart Callas Kredietbeschermer
Aangifteformulier werkloosheid Callas Kredietbeschermer
Aangifteformulier arbeidsongeschiktheid Callas Credit Life Kredietbeschermer
Aangifteformulier overlijden Callas Credit Life Kredietbeschermer
Digitale flyer Callas Credit Life Kredietbeschermer

Geen medisch traject, na de aanvraag direct een polis

Het aanvragen van de Callas Credit Life Kredietbeschermer is erg eenvoudig en verloopt bijzonder efficiënt.

Aanvragen voor de Callas Credit Life Kredietbeschermer worden met één klik elektronisch ingediend via je MAEX adviespakket. Er komt geen papier aan te pas. De aanvraag wordt binnen 2 minuten verwerkt, en je hebt de polis direct in je bezit. Het medisch traject gaat via stellingen waarmee de consument met de aanvraag akkoord gaat.

Gebruikt u MAEX nog niet? Als u een aanstelling bij ons aangaat leggen wij telefonisch uit hoe u een licentie van het adviespakket aanschaft en hoe het pakket werkt.

Contact, vragen en advies

Wilt u advies over de Callas Credit Life Kredietbeschermer? Neem dan contact op met Rick Huber via 06-55 48 84 55 of via de e-mail: r.huber@callasgroup.com.

De administratie werkzaamheden zoals de behandeling van aanvragen, polisopmaak, premie incasso en mutaties worden verzorgd door Callas Administratie Services.

Callas Administratie Services
Postbus 75916
1070 AX AMSTERDAM
020-4266000
administratie@callasgroup.com

De Kredietbeschermer aanbieden aan je klanten?

Heeft u belangstelling voor de Callas Credit Life Kredietbeschermer, wilt u meer weten over de voordelen en/of over een agentschap?

Een aanstelling bij Credit Life International is aan te vragen via e-mail of neem voor meer informatie of advies telefonisch contact op met Rick Huber via 06-55488455.

Werk aan de waarde van uw advies.

Gebruik goede Adviestools om risico’s effectief in kaart te brengen. Door samen met uw klanten stapsgewijs te inventariseren waar hun inkomensrisico’s liggen en te komen tot een passend advies biedt u extra toegevoegde waarde.