safety-coaching

GOED ADVIES IS CORE BUSINESS

Succesvol ondernemen in de financiële branche is meer dan ooit afhankelijk van de kwaliteit van het advies. Uw meerwaarde als intermediair is uw inhoudelijke vakkennis plus uw vaardigheden om die kennis te gebruiken in een adviesgesprek. Daar ligt uw kracht. Vooral als het gaat om de risico’s van arbeidsongeschiktheid en werkloosheid tijdens een hypotheekgesprek. Hier kunt u zich onderscheiden van andere (online) aanbieders en tegenwicht bieden aan de zelfdoen-cultuur onder consumenten. Callas ondersteunt u met het programma Safety Coaching.

4500 inkomensscenario’s

De veranderingen binnen het hypotheekadvies zijn groot. Het gaat tegenwoordig niet meer zozeer om bescherming van woonlasten maar om behoud van een minimuminkomen, zoals het CHF norminkomen. Dit zorgt voor een andere aanpak van uw advies rondom arbeidsongeschiktheid. Wat is het verzekerd bedrag? Hoe bepaalt u het tekort? Van welk arbeidsongeschiktheidscenario gaat u uit en waarom? Hoe is de klant verzekerd via de werkgever? Geen simpele opgave dus, bij AO kunnen zich meer dan 4500 verschillende inkomensscenario’s voordoen.

Safety coaching

We hebben een Safety Kit met effectieve tools voor u klaar staan om risicokansen in kaart te brengen. Door samen met uw klant stapsgewijs te inventariseren waar zijn risico’s liggen en te komen tot een passend advies toont u uw meerwaarde als adviseur.

Laat u inspireren tot succesvolle adviesgesprekken. Ga naar de Safety Kit

Callas Nederland B.V.

Prof. J.H. Bavincklaan 2
1183 AT Amstelveen

Postbus 75916
1070 AX Amsterdam

 

AFM 12015564
KvK 34180390

©2017 Callas Nederland BV
te Amstelveen

Contact

Tel: 020-426 60 00

Contact account manager