Callas Kredietbeschermer

De Callas Kredietbeschermer

Met de Callas Kredietbeschermer hoeven consumenten zich in geval van arbeidsongeschiktheid, werkloosheid geen zorgen te maken over de maandlasten van een lening of van het krediet. Door de kredietbeschermer kunnen die toch worden betaald. In het geval van overlijden wordt het krediet ingelost.

Alle voordelen van de Callas Kredietbeschermer

  1. Digitaal aanvragen binnen 2 minuten een polis
  2. Ruime verzekerde bedragen tot € 2000,- per maand
  3. Geen medisch traject
  4. Maar liefst tot € 75.000 dekking bij overlijden.
  5. Uitstekende dekking tegen nog scherpere premies.

Dekking Arbeidsongeschiktheid

Al na 30 dagen arbeidsongeschiktheid een uitkering! Liever een langere wachttijd tegen een lagere premie? Dan is er ook nog de keuze voor 1 jaar wachttijd. Wij volgen bij de beoordeling van arbeidsongeschiktheid de instanties.

Dekking Werkloosheid

Wordt de consument onverhoopt werkloos? Dan start de uitkering direct. De uitkering is maximaal 12 maanden, en maximaal zolang de consument een uitkering van het UWV ontvangt. Uit de cijfers blijkt dat de consument in zeer veel situaties weer aan het werk is voordat de uitkering eindigt.

Dekking Overlijden

Bij het afsluiten van de Callas Kredietbeschermer, inclusief de dekking “overlijden” kan het uitstaande saldo worden ingelost in het geval van overlijden. Hierdoor zijn nabestaanden financieel geholpen en hebben zij een zorg minder in verdrietige tijden.

Voor meer informatie raadpleeg hier de voorwaarden en de Productbeschrijving van de Callas Kredietbeschermer.

Geen medisch traject, na de aanvraag direct een polis

Het aanvragen van de Callas Kredietbeschermer is erg eenvoudig en verloopt bijzonder efficiënt. Aanvragen voor de Callas Kredietbeschermer worden met één klik elektronisch ingediend via MAEX.  Er komt geen papier aan te pas. De aanvraag wordt binnen 2 minuten verwerkt, en je hebt de polis direct in je bezit. Het medisch traject gaat via stellingen waarmee de consument met de aanvraag akkoord gaat.

Contact, vragen en advies

Wil je advies over de Callas Kredietbeschermer? Neem dan contact op met Rick Huber via 06-55 48 84 55 of via de e-mail: .

De administratie werkzaamheden zoals de behandeling van aanvragen, polisopmaak, premie incasso en mutaties worden verzorgd door Callas Administratie Services.

Callas Administratie Services
Postbus 75916
1070 AX AMSTERDAM
020-4266000

Agentschap aanvragen

Heb je belangstelling voor de Callas Kredietbeschermer, wil je meer weten over de voordelen en/of over een agentschap? Een aanstelling bij Credit Life International is aan te vragen via  of neem voor meer informatie of advies telefonisch contact op met Rick Huber via 06-55488455.

Callas Nederland B.V.

Prof. J.H. Bavincklaan 2
1183 AT Amstelveen

Postbus 75916
1070 AX Amsterdam

 

AFM 12015564
KvK 34180390

©2017 Callas Nederland BV
te Amstelveen

Contact

Tel: 020-426 60 00

Contact account manager