Callas WIA Planner

Inzicht collectieve WGA Hiaatverzekeringen

Nu met 1 muisklik in de Callas WIA Planner

De meeste werknemers met een WGA-hiaatverzekering lopen grote financiële risico’s in het geval van gedeeltelijke arbeidsongeschiktheid. Slechts 4 van de 85 collectieve verzekeringen biedt hiervoor een goede dekking, blijkt uit ons onderzoek.

Om tijdens het hypotheekadvies snel de mogelijke financiële risico’s van je klant in kaart te brengen, bieden we je vanaf nu een uniek inzicht in de 85 meest voorkomende collectieve WGA-hiaatverzekeringen. In de WIA Planner zijn de regelingen met één muisklik eenvoudig te selecteren.

Ook zie je per regeling gelijk in hoeverre de 70% inkomensgarantie van de Callas TOP verzekering toegevoegde waarde biedt voor je klant.

Over de WIA Planner

Met de Callas WIA Planner kun je in een paar minuten de risico’s van arbeidsongeschiktheid en werkloosheid voor je klanten in kaart brengen en in een adviesrapport samenvatten.

WIA Planner gebruiken

De Callas WIA Planner is een gratis adviestool voor advieskantoren met een aanstelling bij Callas. Je kunt deze downloaden via het Callas Extranet.

Werk je nog niet samen met Callas, neem contact met ons op om een samenwerking te bespreken.

Laatste nieuws

Vragen

Heb je vragen of opmerkingen over de analyse collectieve WGA hiaatverzekeringen? Geef ze hieronder door en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Callas Nederland B.V.

Prof. J.H. Bavincklaan 2
1183 AT Amstelveen

Postbus 75916
1070 AX Amsterdam

 

AFM 12015564
KvK 34180390

©2017 Callas Nederland BV
te Amstelveen

Contact

Tel: 020-426 60 00

Contact account manager