INZICHT COLLECTIEVE WGA HIAATVERZEKERINGEN

Met 1 muisklik in de WIA Planner

Om tijdens het hypotheekadvies snel de mogelijke financiële risico’s van je klant in kaart te brengen, bieden we je vanaf nu een uniek inzicht in de 85 meest voorkomende collectieve WGA-hiaatverzekeringen. In de WIA Planner zijn de regelingen met één muisklik eenvoudig te selecteren.

De meeste werknemers met een WGA-hiaatverzekering lopen grote financiële risico’s in het geval van gedeeltelijke arbeidsongeschiktheid. Slechts 4 van de 85 collectieve verzekeringen biedt hiervoor een goede dekking, blijkt uit ons onderzoek.

Over de WIA Planner

Met de Callas WIA Planner kun je in een paar minuten de risico’s van arbeidsongeschiktheid en werkloosheid voor je klanten in kaart brengen en in een adviesrapport samenvatten.

WIA Planner gebruiken

De Callas WIA Planner is een gratis adviestool voor advieskantoren met een aanstelling bij Callas. Je kunt deze downloaden via het Callas Extranet. Werk je nog niet samen met Callas, neem contact met ons op om een samenwerking te bespreken.

Volg gratis de online WIA Planner training.

De Callas WIA Planner is alléén toegankelijk voor aangesloten adviseurs bij Callas

Vragen

Heb je vragen of opmerkingen over de analyse collectieve WGA hiaatverzekeringen? Geef ze hieronder door en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Michel van Mook
Account Manager