Kies de meest zekere inkomensbescherming voor uw hypotheekrelaties

Callas Credit Life
INKOMENS-
VERZEKERAAR
van 2020!

Woonlastenverzekering

Blijven wonen, ook als het tegenzit

Al jaren uitgeroepen tot de beste Woonlastenverzekering op de markt. De Consumentenbond beoordeelde o.a. de dekking, premie en voorwaarden als meest gunstig.

Inkomensgarantie

Bij arbeidsongeschiktheid

Uw klant geeft aan, wat het gewenste inkomen is bij arbeidsongeschiktheid. De Callas Credit Life Inkomensgarantie vult de WIA-uitkering gegarandeerd aan tot dit gewenste bedrag.

Overlijdensrisicoverzekering

Dierbaren financieel goed achterlaten

Uw hypotheekrelaties zijn al vanaf enkele euro’s per maand beschermd tegen de financiële gevolgen van overlijden. Zo laten ze hun dierbaren financieel goed achter.

Kredietbeschermer

Betaling lening of krediet verzekerd

Als de verzekerde arbeidsongeschikt of werkloos wordt neemt Callas Credit Life de betaling van de maandlasten van een lening of krediet over. In geval van overlijden wordt het krediet ingelost.

Private Leasebeschermer

Betaling private lease verzekerd

Als de verzekerde arbeidsongeschikt of werkloos wordt neemt Callas Credit Life de betaling van de maandlasten van een private lease over. In geval van overlijden wordt de private lease ingelost.

Advies Toolkit

Verhoog de waarde van je advies

Gebruik de juiste Adviestools om risico’s effectief in kaart te brengen. Inventariseer samen met uw klanten stapsgewijs hun inkomensrisico’s en kom tot een passend advies.

Verhoog de waarde van uw advies

Gebruik goede Adviestools om risico’s effectief in kaart te brengen. Door samen met uw klanten stapsgewijs te inventariseren waar hun inkomensrisico’s liggen en te komen tot een passend advies biedt u extra meerwaarde.