safety-coaching

Bewust van inkomensrisico’s

Goed hypotheekadvies is geen eenrichtingverkeer, het is dynamisch. U en de klant wisselen informatie uit, wegen risico’s af, sluiten zijpaden af en komen samen tot het einddoel: bescherming van het financiële fundament onder de koopwoning.

Helaas blijkt deze bescherming in de praktijk vaak onvoldoende geregeld. Maar liefst 40% van de gedwongen woningverkopen wordt veroorzaakt door de financiële gevolgen van arbeidsongeschiktheid. Dit had in de meeste gevallen voorkomen kunnen worden als de klant zich van de risico’s bewust was geweest.

Onderzoeken geven aan dat het risico van overlijden tot vijf keer kleiner is dan het risico van arbeidsongeschiktheid en werkloosheid. 81% van de hypotheekklanten is verzekerd voor overlijden, echter slechts 12% is verzekerd voor arbeidsongeschiktheid en een luttele 3% voor werkloosheid. Terwijl ruim 60% van de eigen-woningbezitters géén of te weinig financiële buffers heeft om de inkomensterugval op te kunnen vangen. Dat is vreemd en financieel heel risicovol.

LEES MEER

De beste risicoverkleiner

We helpen u graag met het verhogen van de bewustwording van de financiële gevolgen van arbeidsongeschiktheid en werkloosheid. Samen met uw klant naar de oplossing zoeken. In feite net zoals een personal coach dat doet; ieder in zijn eigen rol en beiden even belangrijk tijdens het proces. Op deze manier toont u ook duielijk uw toegevoegde waarde.

Om u hierin te ondersteunen, bieden wij u de Advies Toolkit aan met actuele informatie en direct inzetbare praktische tools om uw advies te optimaliseren.

VERGROOT UW KENNIS TIJDENS ONZE TRAININGEN EN WEBINARS.

LAATSTE NIEUWS

Callas breidt haar serviceteam uit met twee nieuwe accountmanagers:

Simone van Os en Lloyd Sastro. 

Beiden brengen een jarenlange ervaring mee en zijn geen onbekenden in de financiële branche. De komst van Simone en Lloyd past in de strategie van Callas om de dienstverlening richting haar adviespartners te versterken en te intensiveren.

De aanstelling van Simone en Lloyd heeft tot gevolg dat er enige verschuivingen zijn in de regio-indeling van andere accountmanagers:

Noord                            Gerard Mesken            06-814 03 792        

Midden-West                Rinske den Heijer       06-215 71 336          

Midden-Oost                Simone van Os            06-526 89 248      

Zuid-West                     Lloyd Sastro                 06-224 60 499      

Zuid-Oost                      Michel van Mook       06-514 18 987          

Als marktleider op het gebied van woonlastenverzekeringen en met de nieuwe TOP verzekering die hard op weg is om de nieuwe standaard te worden op het vlak van AO dekking, zullen Gerard, Rinske, Simone, Lloyd en Michel zich inspannen om de dienstverlening aan de advieskantoren verder te optimaliseren.

 

Callas Nederland B.V.

Prof. J.H. Bavincklaan 2
1183 AT Amstelveen

Postbus 75916
1070 AX Amsterdam

 

AFM 12015564
KvK 34180390

©2017 Callas Nederland BV
te Amstelveen

Contact

Tel: 020-426 60 00

Contact account manager